ZAŠTO IZABRATI PROHROMSKE OGRADE?

ZAŠTO IZABRATI PROHROMSKE OGRADE?

Kada uređujete stambeni ili poslovni prostor, brinete o svakom detalju, kako u estetskom tako i u bezbednosnom smislu. Nakon izbora boje fasade sledi izbor ograde za vaše spoljne terase, balkone ili unutrašnje stepenice. Želite ogradu koja će naglasiti vaš stil, dati notu elegancije vašem prostoru, a ujedno da bude kvalitetna, trajna i bezbedna. Sve ove kriterijume ispunjavaju prohromske ograde tj inox ograde napravljene od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika (prohroma).

Kada se jednom odlučite za ograde od prohroma, nikad više nećete razmišljati o ogradama od drugih materijala, jer ove ograde nemaju alternativu, savršene su.

U početku, potrebno je izdvojiti više novca za prohromske ograde, ali se na duži vremenski period ta investicija isplati, jer dobijate trajno rešenje. Prohromske ograde su ekonomičnije u odnosu na ograde od drugih materijala. Nema troškova farbanja, cinkovanja, zaštite od rđe itd. Jednom postavljena ograde traje u svom punom sjaju zauvek.

Ograde od prohroma se vrlo lako održavaju, peru se vodom , i ne postoji opasnost od rđanja ili promene boje. Uvek izgledaju lepo, čisto i moderno. Bravarska radionica “Nikolić” koristi prohrom izuzetnog kvaliteta, zato može da garantuje za vaše zadovoljstvo tako što daje trajnu garanciju na ograde.

Sam izgled prohromske ograde, stil, elegancija koju poseduje su faktori koji ističu njene prednosti i razloge zašto mnoge poslovne zgrade i savremeni domovi imaju prohromske ograde. Velika prednost prohromskih ograda je ta što može da se izabere neobičan, unikatan dizajn koji će se uklopiti u vaš enterijer ili eksterijer. Ograde od okruglih ili kvadratnih cevi se uklapaju u moderan dizajn gradnje. Sa velikim izborom kombinacija prohromskih elemenata na ogradama, moguće je napraviti savršen sklad u bilo kom savremenom domu ili firmi.

Ukoliko vam trebaju ograde koja će ispuniti vaša očekivanja, prohromske ograde su pravo rešenje. Kontaktirajte nas kako biste saznali više…KONTAKT